llma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu on ympäristöystävällinen lämmitysratkaisu kotiisi

NIBE ilma-vesilämpöpumppu - Lämpöä ilmaisella ulkoilmalla

NIBEn ilma-vesilämpöpumppu on moderni ja ympäristöystävällinen ratkaisu kodin lämmitykseen ja jäähdytykseen. Se hyödyntää ulkoilman energiaa ja muuntaa sen tehokkaasti kodin sisälämmöksi tai -viileydeksi. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia mukavan tasaisesta lämpötilasta ympäri vuoden, säästää energiaa ja samalla vähentää hiilijalanjälkeäsi.

Sen lisäksi järjestelmä luo täydellisen sisäilman kotiisi. Ilma-vesilämpöpumppu sopii kaikenlaisiin asuntoihin, olipa kyseessä sitten pieni kerrostaloasunto tai suuri omakotitalo.

Pumpun joustavat asennusmahdollisuudet takaavat sen, että se voidaan asentaa käytännöllisesti katsoen mihin tahansa rakennukseen. Lisäksi NIBEn lämpöpumput toimitetaan kaikentyyppisiin asumis- ja kiinteistökohteisiin, joten löydät varmasti sopivan ratkaisun tarpeisiisi.

Asennus vanhan järjestelmän rinnalle

Ilma-vesilämpöpumpun asentaminen olemassaolevan lämmitysjärjestelmän rinnalle voi olla hyvä ratkaisu monessa tilanteessa. Tämä on erityisen kätevää silloin, kun maalämpöpumpun asentaminen ei ole mahdollista tai taloudellisesti kannattavaa. Ilma-vesilämpöpumpun avulla voit silti nauttia energiatehokkaasta ja ympäristöystävällisestä lämmityksestä.

Esimerkiksi talvipakkasilla lämmitysjärjestelmäsi voi käyttää ilma-vesilämpöpumpun tuottamaa lämpöä avuksi, mikä vähentää perinteisen lämmitysjärjestelmän käyttökustannuksia ja ympäristökuormitusta. 

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Laitteen asennuspaikka

Ilma-vesilämpöpumpun asennuspaikan valinta on tärkeä osa laitteen hankintaa ja käyttöönottoa. Kun valitset sopivan paikan pumpulle, varmistat sen optimaalisen toiminnan ja pitkän käyttöiän.

On tärkeää huomioida, että ilma-vesilämpöpumppu vaatii vapaata tilaa edessään. Tämä johtuu siitä, että laitteen etupuolelta tulevaa ilmaa ei saa estää millään tavalla, jotta pumpun toiminta on tehokasta. Kova tuuli myös heikentää pumpun toimintaa, joten asennuspaikka kannattaa olla suojassa.

Pumpusta muodostuu kondenssivettä, jolle on oltava asianmukainen vedenkeruupiste. Tämä voi olla esimerkiksi sadekaivo tai muu vastaava vesikeruupiste.