Energiaremontti

Energiaremontti on ratkaisu edulliseen asumiseen.

Energiaremontti pienentää asumiskustannuksia

Asunto ja asuminen on kotitalouksien suurimpia kuluja arjessa. Voit tehdä asumisesta huomattavasti edullisempaa energiaremontin avulla. 

Energiaremontissa tarkoituksena on vaihtaa kiinteistön energianlähde ekologisempaan ja uusiutuvaa energiaa tarjoavaan laitteistoon. Tällaisia laitteistoja ovat maalämpö- ja vesi-ilmalämpöpumppu. Energiaremontin tehokkuutta voidaan lisätä myös erilaisilla aurinkoenergiaratkaisuilla, jotka tuottavat kohteeseen joko lämmitysenergiaa, tai käyttösähköä.

Energiansäästön lisäksi energiaremontti tarjoaa asujalle ekologisempaa asumista. Energiaremontin kustannuksiin on mahdollista saada myös 4 000 € valtionavustus, jos lämmität taloasi tällä hetkellä öljyllä.

Ilma-vesilämpöpumppu

Ilma-vesilämpöpumppujen käyttö osana energiaremonttia yleistyy vuosittain. Ilma-vesilämpöpumppu on kustannustehokas laitteisto toteuttaa energiaremontti, sillä laitteisto ei tarvitse lämpökaivoa, siinä missä maalämpöpumppu tarvitsee.

Uusien nykyaikaisten ilma-vesilämpöpumppujen hyötysuhde on korkea ja se tarjoaa suoraa säästöä asiakkaille lämmityskuluissa.

Lisätietoa tuotteesta alla olevasta linkistä:

Maalämpöpumppu

Maalämpöpumppu tarjoaa huoletonta asumista, sillä se on lähes huoltovapaa laitteisto.

Maalämpöpumppu on yksi energiatehokkaimista laitteistoista kiinteistön lämmitykseen. Tarjoamme maalämpöurakkaan myös tarvittavat porakaivot maalämpöpumpulle.

Maalämpö soveltuu kaikkiin asuintiloihin ja liikekiinteistöihin, joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä.

Lisätietoa maalämmöstä löydät alla olevasta linkistä:

Energiaremontin suunnittelu

Energiaremontti suunnitellaan ennen laitteiston asentamista. Pystymme laskemaan tarkasti oletetun energiansäästön ja takaisin maksuajan uudelle laitteistolle.

Energiaremontin hyötyjä mitataan energialaskelmalla. Energialaskelmassa mitataan uusitun laitteiston tehokkuus suhteessa talon energiarasitukseen. 

Suunnittelemme energiaremontin asiakkaidemme toiveiden mukaisesti ja valitsemme yhdessä asiakkaan kanssa heidän käyttöönsä parhaiten sopivimmat laitteistot. Toimitamme laitteiston ja asennamme järjestelmän käyttövalmiiksi.

Energiaremontin muut hyödyt

Lämmitätkö tällä hetkellä öljyllä?

Energiaremontin yhteydessä moni haluaa jättää öljykattilan ja varaajat varalle. Tämä ei yleensä kannata, sillä nykyaikaisilla energianlähteillä saadaan tuotettua lämmitysenergiaan kohteeseen, mikäli vain sähköä saadaan laitteelle.

Varaajat ja kattilat vievät paljon tilaa ja energiaremontti vapauttaa kattiloiden ja varaajien viemän tilan esimerkiksi varastointia varten. Puramme edellisen laitteiston puolestanne ja huolehdimme sen asianmukaisesta kierättämisestä.

Kysy tarjous kiinteistönne energiaremontista