Lämpöpumppujen asennus

Vestamatic tarjoaa lämpöpumppujen asennuksen vaivatta.

Vestamatic hoitaa lämpöpumppujen asennukset ja lämmitysjärjestelmien vaihdot

Vestamatic on erikoistunut etenkin lämpöpumppujen asennukseen ja lämmitysjärjestelmien vaihtoon. Hoidamme lämmitysjärjestelmien ja lämpöpumppujen asennukset asuinkiinteistöihin ja myös suuriin kiinteistöihin.

Jokainen asiakkaamme saa henkilökohtaista palvelua ja räätälöidyn suunnitelman, joka sopii juuri heidän tarpeisiinsa. Toteutamme lämpöpumpun mitoituksen ja neuvomme asiakasta oikean laitteiston valinnassa. Kauttamme saat myös lämpökaivojen porauksen ja tiedot kaivon vaatimuksista.

Jos kohteessa on entuudestaan vanhaa laitteistoa, joka halutaan purkaa uuden laitteiston tieltä (puu/öljykattila ja varaajat) hoidamme laitteiston purkamisen ja asianmukaisen kierrättämisen.

Varmistamme aina, että lämpöpumppu on asennettu täsmällisesti ja täyttää kaikki järjestelmän vaatimukset. Olemme perehtyneitä erilaisiin lämmitysjärjestelmiin ja tiedämme miten ne toimivat parhaiten. Tarvittaessa teemme myös huoltotöitä nopeasti ja tehokkaasti, jotta lämpöpumppu toimii jatkuvasti täydellisesti.

Vestamatic on luotettava ja asiantunteva kumppani lämpöpumppujen asennuksessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

NIBE-lämpöpumput

Käytämme asennuksisamme laadukkaita NIBE-lämpöpumppuja. NIBE:n järjestelmät ovat alan uusinta teknologiaa.

NIBE on yksi lämpöpumppujen markkinajohtajia Suomessa, joten laitteiston varaosa- ja huoltoverkosto on myös Suomen laajempia.

NIBE:n valikoimaan kuuluu maailma-, ja ilma-vesilämpöpumput.

Tarvittaessa voimme tarjota myös muiden valmistajien ratkaisuja, mutta NIBE on ehdoton päämerkkimme.

NIBE Uplink

NIBE tarjoaa uuden S-sarjan lämpöpumppujensa mukana myUplink-sovelluksen, jolla saat nopean yleiskuvan laitteiston tilasta, ja voit seurata lämpöpumppusi kulutusta ja esimerkiksi säätää pumpun asetuksia ja tehoa.

myUplink on kätevä lisä asumiseen ja soveltuu erinomaisesti myös esimerkiksi vapaa-ajan asuntojen lämpöpumpun käyttöön. Vapaa-ajan asunnoissa myUplinkillä saat ohjattua lämpöpumpun lämpökäyrää kotisohvalta ennen mökille lähtöä.

Näin tiedät että mökki on lämmin kun saavut mökille ja säästät energiaa ajoilta, kun mökki on tyhjillään.

Kysy tarjouksemme lämpöpumppujen asennuksesta

Kysy tarjous palveluistamme ja tuotteistamme alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

Varauduthan, että tarvitsemme tarjouksen laskemiseksi tietoja nykyisestä lämmitysjärjestelmästänne ja sen kulutuksesta, sekä rakennuksen pohja- ja leikkauskuvat oikean lämpöpumpun mitoitusta varten.