Maalämpöpumput

Maalämpöpumppu säästää rahasi energiahintojen noustessa.

Edistyksellinen lämmitysratkaisu: NIBE maalämpöpumppu

NIBE maalämpöpumput ovat tehokas ja käyttäjäystävällinen ratkaisu omakotitalojen ja kiinteistöjen lämmitykseen. Maalämpöpumppu hyödyntävää maan lämpöä keräten siitä energiaa ja tarjoavat taloudellista käyttöä. Maalämpö on myös turvallinen vaihtelevien energiahintojen tulevaisuudessa ja se sopii niin uusiin taloihin kuin lämmitysremontteihinkin. Huipputekniikallaan NIBE:n laitteisto edustaa alansa huippua ja tarjoaa myös mahdollisuuden viilentää kotia kesällä. Pyydä tarjous NIBE-maalämpöpumpusta ja lämmitä sekä viilennä kotiasi tehokkaasti.

Miten maalämpö toimii?

Maalämpö hyödyntää maahan varastonoitunutta lämpöenergiaa. Lämpöpumpulla pumpataan maaperästä tai vedestä lämpöä talon lämmitysjärjestelmään. Maalämpö on ympäristöystävällinen ja taloudellinen tapa lämmittää talo.

Lämpöpumppu käyttää sähköä lämmön siirtämiseksi maaperästä lämmitettävään kohteeseen, ja sillä saadaan tuotettua pumpun kuluttamaa sähköenergiaa suurempi lämpömäärä. Tämä tekee maalämmöstä suoraa sähkölämmitystä energiatehokkaamman lämmitystavan.

Maakylmä ja viilennys

Maalämpöjärjestelmän hankinnan yhteydessä on mahdollista hyödyntää maakylmää, joka on halpa tapa viilentää huoneistoja.

Maakylmä on maalämmön vastakohta. Se on edullista, ja myös yhtä ekologista kuin maalämpö. Maakylmäjärjestelmä on mahdollista asentaa myös jälkikäteen, mutta on vaivattominta sekä myös edullisinta asentaa se järjestelmän asennusvaiheessa.