Putkityöt- ja remontit

Pidä käyttövetesi puhtaana ja pyydä putkityöt- ja remontit meiltä.

Huolehdi kodin putkistostasi - tarjoamme kaikki tarvittavat putkityöt ja remontit

Onko asunnon, kiinteistön, tai taloyhtiön putket tulleet tiensä päähän? Putkiremontti on asuintyypistä riippumatta iso urakka, mutta sen ei tarvitse olla vaikea. Vestamatic tarjoaa putkityöt ja putkiremontit kaikkiin kiinteistöihin.

Tarjoamme kaikki mahdolliset putkityöt- tai remontit vuotavista hanoista kalusteasennuksiin. Putkisto on yksi tärkeimmistä osista kodissasi ja siksi siitä on pidettävä huolta.

Omakotitalon putkiremontti on tärkeä toimenpide, jonka avulla kodin käyttövesiputket pidetään kunnossa ja puhtaina. Vanhentuneet putket ovat usein korroosion alaisia, mikä lisää vesivuodon riskiä. Tämä puolestaan voi aiheuttaa suuria vesivahingon kustannuksia, jota vakuutusyhtiöt eivät välttämättä korvaa.

Oli kyseessä vuotava hana tai putkiremontti, asian kanssa ei kannata olla yksin. Pyydä ammattilainen avuksi ja ota yhteyttä meihin.

Putkistot eivät ole ikuisia

Kotimaamme talokanta ikääntyy ja käyttövesiputkien uusiminen on entistä tärkeämpi toimenpide, jotta omakotitalo pysyy kunnossa ja terveenä.Putkiremontti on yksi omakotitalon tärkeimmistä remonteista, sillä käyttövesiputkien ikä on arviolta noin 25-30 vuotta. Käyttövesiputken rikkoutuminen on yleinen vesivahingon aiheuttaja suomalaisissa omakotitaloissa.Vanhemmissa taloissa putkiremontti on erittäin ajankohtaista, erityisesti 1940-1980-luvuilla rakennetuissa omakotitaloissa.

Pinta-asennus

Putkiremontin suorittaminen pinta-asennuksena on myös erittäin edullinen vaihtoehto. Tällä tavalla putket voidaan asentaa nopeasti ja tehokkaasti ilman, että talon rakenteet täytyy avata. Pinta-asennus mahdollistaa myös sen, että mahdolliset vuodot voidaan havaita ja korjata nopeasti.

Laadukkaat komposiittiputket ovat korroosionkestäviä ja niiden sisäpinta on hygieeninen. Nämä putket ovat myös lämmöneristettyjä, mikä vähentää lämmönhukkaa ja kondensoitumista.

Meiltä putkityöt tarpeenne mukaan

Kysy tarjous putkitöistä kohteeseenne!