Lattialämmitys

Lattialämmitys on monipuolinen lämmitysvalinta.

Valitse monipuolinen vaihtoehto - lattialämmitys

Enerlinen lattialämmitysjärjestelmä on korkealaatuinen ja monipuolinen valinta. Se soveltuu asennettavaksi saneeraus- sekä uudiskohteisiin. Monipuolisten asennusmahdollisuuksiensa ansiosta järjestelmä soveltuu käytettäväksi kaikenlaisissa rakenteissa. Laaja putkivalikoima varmistaa sen, että jokainen kohde voidaan suunnitella yksilöllisesti. Lämpöputket kestävät vuosikymmeniä, joten sinun ei tarvitse huolehtia laitteiston toimivuudesta sen asennuksen jälkeen.

Miksi lattialämmitys?​

Vesikiertoinen lämmitys on tehokas ja mukava tapa lämmittää kotiasi. Se jakaa lämmön tasaisesti lattialle, jolloin huoneessa on miellyttävä ilma ilman ilmavirtauksia. Se on myös erittäin hiljainen, joten se ei häiritse kodin rauhaa.

Lämmitysaluetta on myös helppo laajentaa, joten voit lisätä lämmitystä esimerkiksi varastoihin, autotalliin tai pihan sulanapitoon. Tarjoamme kohdekohtaista suunnittelua, jotta jokaiselle kohteelle löytyy sopiva ratkaisu.

Muutoksia tulossa?

Enerlinen vesikiertoinen lämmitys on lämmöntuottotavasta riippumaton, joka mahdollistaa joustavan siirtymisen eri lämmöntuottojärjestelmiin tulevaisuudessa jos sitä tarvitset.

Täten voit vaihtaa ympäristöystävällisempiin ja energiatehokkaimpiin malleihin sitä tahtia kun teknologia kehittyy.

Vestamatic hoitaa myös LVI-suunnittelun ja urakoinnin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!