Lämmitys- ja käyttövesijärjestelmät

Käytämme Hencon muoviputkia sekä Wavinin komposiittiputkia asennuksissamme.

Toteutamme lämmitys- ja käyttövesijärjestelmät laadukkailla tuotteilla. Wavinin valikoimasta löytyy nykyaikaiset komposiittiputket pinta-asennukseen ja Hencon valikoimasta muoviputket uudiskohteiden putkiasennuksiin.

Vestamatic käyttää käyttövesi- ja lämpöverkkoremonteissa laadukkaita komposiittiputkia. Nämä putket yhdistävät metalliputken vahvuuden sekä muoviputken korroosiovapauden ja hygieenisyyden. Henco-putkilla ei ole tavallisille putkille tyypillistä hapettumaa, joka takaa puhtaan veden hanalle saakka. Putket kestävät vuosikymmeniä ja niiden siisti ulkopinta sopii pinta-asennukseen.

Komposiittiputkilla on alan korkein jatkuvan lämmönkesto  joka turvaa asiakkaiden putkien turvallisuuden. Komposiittiputket ovat kestäviä, laadukkaita ja siisti ulkonäköinen valinta kotisi käyttövesi- ja lämpöverkkojärjestelmään. 

Valikoimastamme löytyy myös muoviputkia, joita käytämme komposiittiputkien lisäksi. Muoviputket ovat sopivia uudiskohteiden putkiasennuksiin, jossa ne eivät tule näkyville. 

Miksi komposiittiputki?

Käytämme komposiittiputkia esimerkiksi niiden monikäyttöisyyden takia. Tavalliseen putkeen verrattuna komposiittiputket ovat parempia lämmönvaihteluiden kestämisessä, kondensoitumisen estossa, sekä myös veden virtaus on hiljaisempi.

Komposiittiputkien lämmönkesto ei toki ole yhtä hyvä kuin tavallisilla metalliputkilla, mutta käyttämämme malliston lämmönkesto on komposiittiputkissa markkinoiden parasta luokkaa. Hoidamme myös asennuksen nopeasti, joten et joudu odottelemaan urakan valmistumista kauaa!

Ota meihin yhteyttä jos sinulla on jotain kysyttävää.

Mietityttääkö putkiremontti?

Putkiremontti ei välttämättä aina kuulosta mukavalta urakalta. Jos käyttövesiputkesi ovat todella vanhoja, ne täytyy uusia pikimmiten jotta säästyt ongelmilta jatkossa. Vestamaticilta saat ammattilaisen apua projektin suunnittelussa sekä toteutuksessa.

Meidän avullamme saat remontin hoidettua niin helposti kuin mahdollista! 
Lue lisää putkitöistä tai ota meihin yhteyttä.