LVI-urakointi

LVI-urakointia uudis- ja saneerauskohteisiin.

LVI-urakointi - Laadukasta talotekniikkaa uudis- ja saneerauskohteisiin

Vestamatic on ammattitaitoinen ja luotettava LVI-urakoitsija, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja uudis- ja saneerauskohteiden talotekniikan tarpeisiin.

LVI-urakointipalvelumme sisältää kaiken tarvittavan tekniikan ja asennukset rakennuksen toimivan talotekniikan takaamiseksi. Tarjoamme kohteisiin myös LVI-suunnitelmat ja KVV-työnjohtoa.

LVI-urakointi alkaa jo suunnittelupöydällä. Suunnittelussa valitaan kohteen LVI-laitteisto, sekä määritellään kohteen talotekniikan laatustandardit. On tärkeää että asiakas, suunnittelija ja LVI-urakoitsija toimivat saumattomassa yhteistyössä jo rakennuksen LVI-suunnittelun aikana. Otamme asiakkaan mukaan talotekniikan suunnitteluun ja kerromme hänelle erilaisista vaihtoehdoista talotekniikan toteutukseen.

Toimitamme rakennukseen LVI-tarvikkeet suunnitelmien mukaan. Käytämme aina alan laadukkaimpia materiaaleja talotekniikan rakentamisessa.

Urakoimme kohteen, eli asennamme tuotteet ja järjestelmät paikalleen. Urakoinnin jälkeen suoritamme vielä vaaditut mittaukset laitteiston toiminnasta ja käyttöönotamme laitteiston. Lopuksi opastamme asiakkaan laitteiston käyttöön.

LVI-urakointi alkaa laadukkaasta suunnittelusta

Toimiva ja yksilöllinen talotekniikka luodaan jo rakennuksen suunnitteluvaiheessa. LVI-urakan käytettävät tuotteet ja ratkaisut ratkotaan jo suunnitteluvaiheessa, joten jo LVI-urakoinnin ensiaskeleet on syytä toteuttaa huolella.

Onnistunut suunnittelu ottaa huomioon rakennuksen vaatimukset, käyttäjän asuinmukavuuden ja käyttökokemuksen, sekä laatuvaatimukset. Suunnittelupöydällä on mahdollisuus myös tehdä suurimmat kustannussäästöt talotekniikan osalta.

LVI-Suunnitelmiin kuuluu vesi- ja viemärisuunnitelmat, lämmitysjärjestelmän suunnittelu ja ilmanvaihtojärjestelmän suunnittelu. Suunnittelupöydällä mitoitetaan myös oikeat laitevalinnat kohteen toimivaan talotekniikkaan.

LVI-urakointi vaikuttaa koko rakennuksen elinkaareen

LVI-urakoinnin laatu ja käytetyt tuotteet vaikuttavat koko rakennuksen elinkaareen. Etenkin laadukas työnlaatu on tärkeä osa LVI-urakoitsijan valintaa, sillä ammattitaitoisella asennuksella vältytään yllätyksistä rakennuksen ja tekniikan elinkaaren aikana.

Laitehuolto ja oikea käyttö vaikuttaa myös talotekniikan elinkaareen. Toteutamme asiakkaillemme myös LVI-laitteiden huoltotöitä ja opastamme asiakkaitamme käyttämään ja huoltamaan järjestelmiä vaatimuksien mukaisella tasolla.

Meiltä LVI-urakointi kokonaispalveluna

Tarjoamme LVI-urakoinnin asiakkaillemme kokonaispalveluna.

Palveluihimme kuuluu LVI-suunnittelu, LVI-tuotteet, LVI-urakointi, KVV-IV työnjohto ja laitteistojen käyttöönotto. Saat meiltä kokonaistarjouksen kohteenne LVI-ratkaisusta asumis- ja kiinteistökohteisiin.

Tarjouspyyntöä varten tarvitsemme kohteestanne pohja-, rakenne-, ja leikkauskuvat, sekä asemakuvan. Suunnitteluvaiheessa tarvitsemme myös liitoskohtalausunnon kunnan vesi- ja viemäriliittymistä varten. 

Voi liittää tarjouspyyntöön kuvauksen kohteestanne ja vaatimuksistanne laitteiston suhteen.

Voit jättää tarjouspyynnön meille alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Olemme teihin yhteydessä tarkemmin ennen tarjouksen laatimista. Voit ottaa meihin yhteyttä myös puhelimitse tai sähköpostilla.