Ilmalämpöpumput​

Ilmalämpöpumppu on edullinen vaihtoehto.

NIBE-ilmalämpöpumput - Tehokasta lämmitystä

Ilmalämpöpumpulla on mahdollista hyödyntää ulkoilman sisältämää lämpöenergiaa ja muuntaa se miellyttäväksi lämmöksi tai viileydeksi talon sisällä. Ilmalämpöpumppu tarjoaa raikkaamman ja miellyttävämmän sisäilman, sekä homeriskit vähenevät ja lattiat pysyvät lämpiminä. Pumpun avulla voidaan saavuttaa merkittäviä säästöjä olemassa olevaan lämmitysjärjestelmään verrattuna, erityisesti sähkö- ja öljylämmitteisissä taloissa. Ilmalämpöpumpulla voidaan lämmittää tai jäähdyttää niin uusia kuin vanhoja rakennuksia, ja sen hankintakustannus saadaan takaisin nopeasti lämmityskulujen vähentyessä. Meiltä saat pumpun, asennuksen sekä mahdolliset lisäremontit vuosien kokemuksella. Yhteistyö kanssamme on helppoa ja saat kaiken tarvittavan meiltä.

Miksi ilmalämpöpumppu?

Ilmalämpöpumpulla on monia etuja, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan lämmitykseen. Ennen kaikkea, se on erittäin energiatehokas ja kustannustehokas vaihtoehto lämmitykselle. Se käyttää sähköä vain kompressorin toimintaan ja lämmön siirtoon, mikä tarkoittaa, että se kuluttaa huomattavasti vähemmän energiaa kuin vanhat lämmitysjärjestelmät. Tämä tarkoittaa myös, että se auttaa vähentämään hiilijalanjälkeä ja säästää rahaa sähkön kustannuksissa. Ilmalämpöpumppu on myös todella hyvä lisä olemassaolevan vanhan lämmitysjärjestelmän lisäksi.

Pelkkä pumppu ei riitä

Otathan huomioon, että talvisin kovilla pakkasilla ilmalämpöpumppu ei kykene lämmittämään taloa. Tämän takia tarvitaan päälämmitysjärjestelmä avuksi, jotta rakennus pysyy mukavan lämpimänä ympäri vuoden.